Hem > Om oss


Vår historia

Wenzhou Eugenia Eyewear fabriken har fokuserat på solglasögon av god kvalitet och producerat glasögon i över 15 år i Kina. Vi startade som en liten operation, men har nu blivit en av de ledande leverantörerna i glasögonindustrin i Kina.


Vår fabrik

Wenzhou Eugenia Eyewear Factory ligger i Wenzhou och är specialiserad tillverkning solglasögon, läs glasögon, glasögon kedjor, lins renare, glasögon reparation kit och så vidare. Med en erfarenhet och professionellt team. Vi exporterade våra produkter till många länder och regioner över hela världen, särskilt USA, Storbritannien, Japan, och så vidare. Vår produkt tycker om popularitet hos våra kunder. Vi välkomnar kundernas busniessföreningar och samarbete för ömsesidig nytta.公司大门照.jpg公司大门照.jpg

Vår produkt

Wenzhou Eugenia Eyewear fabrik Produkterna omfattar följande:

1, solglasögon

2, läsglasögon

3, festglasögon

4, glasögonskedjor

5, linsrengöringsmedel

6, glasögon reparation kit

Vi levererar glasögonprodukter över hela världen till ett brett utbud av företag över hela världen, allt från stora multinationella organisationer till små enskilda företag.

Paket

Vårt certifikat

Vi känner alltid att alla framgångar hos vårt företag är direkt relaterade till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller de högsta kvalitetskraven som anges i Sedex 4, BSCI, FDA och vårt stränga kvalitetskontrollsystem.

Produktionsutrustning

Testutrustning

Produktionsmarknad

Vi har kunder från både hemmamarknaden och overseamarknaden. Försäljningsgruppen kan tala flytande engelska för bra kommunikation. Vår huvudsakliga försäljningsmarknad:

Nordamerika 25,00%

Sydeuropa 15,00%

Team (försäljningsavdelning, QC-avdelning, formgivare och så vidare)

4.jpg

Vår A dvantage

Förutom våra befintliga gjutna produkter kan Eugenia Eyewear-fabriken även producera produkter enligt ritningarna eller proverna från våra kunder. Vi kontrollerar produktkvaliteten kritiskt för varje steg under tillverkningen.


-22 års handelserfarenhet och 15 års industriell erfarenhet med allt i ett lösningar
-1200 nya modeller släpps varje år
-BSCI & SEDEX Factory Audit
-In-house Laboratory for Consistency Quality Control för att matcha Europa och USA Standard
-Strong produktionslinje, 100% inspekterad före förpackning
-Utmärkt kommunikation med felsökningstjänsten service@eugenia7.com