Hem > Utställning > Innehåll

Solskyddsåtgärder

Apr 22, 2017

Oavsett var du samlar in dina solglasögon, kom ihåg att spegeln är vänd uppåt.

1: Vikning. I ramkonstruktionen, vanligtvis vid vänster sida av spegelbenen först viks och sedan höger sida.

2: plocka och slitage. När du använder tiden, för att använda båda händerna för att fungera, ta templet längs kinden parallellt med plockningsriktningen.

3: Om rengöring. Med en speciell glasduk torkas. Men rekommendera inte torr torkning, så lätt att bära en lins. Det är bäst att skölja med vatten och använd sedan en pappershandduk för att torka vattnet och använd sedan glasögonet för att torka. Håll handen i torkningsprocessen och torka sedan spegelns sida. Åtgärd att tända, eller lätt att skada linsen och ramen. De

4: regelbundna justeringar. Efter en viss tid kan rammen deformeras, vilket medför en börda på näsan och öronen, och linsen är lätt att lossa. Du kan äga fast eller till affären för att justera.

5: Om placering. Kort tid att placera linsen måste vara konvex upp eller lätt att bära blommor, samtidigt som man undviker med olika kemikalier, kosmetika, läkemedel och andra kontakter. Men också för att undvika direkt solljus och hög temperatur. Om den placeras under en lång tid, sedan förpackas med glasögon i glasögonboxen.

Jag hoppas att du uppmärksammar det dagliga underhållet av solglasögon, för att bättre sköta solglasögon, för att förlänga solglasögonens livstid.