Hem > Utställning > Innehåll

Solglasögon att köpa poäng

Apr 22, 2017

Med sommaren närmar sig matchande solglasögon, ökade myopi konsumenter gradvis, så att människor kan köpa kvalité av kvalificerade, bekväma att bära glasögon, experterna råda det stora antalet konsumenter, i frivilliga glasögon att uppmärksamma flera aspekter:

Först bör vi vara uppmärksamma på optometri länkar. Välj ett par slitage lämpliga, bekväma glasögon, noggrann optometri är en grundläggande faktor. Innan optometri, för att kontrollera optometrypersonalen för optisk butik, huruvida provinsiella glasögonföreningen utgiven av optometristen eller optometristkortet; Optometri om det emotionella, fysiska tillståndet ska vara inom några dagar efter två optometri För att uppnå vetenskapliga och noggranna optometriska resultat.

För det andra bör vi vara uppmärksamma på valet av glasögon. Allmänna glasögon är uppdelade i harts, glas och kristall, etc., linser och ramar ska ha hållbarhetstid. Objektiv, ram om det är importerat material, det ska finnas importinspektionsbevis.

För det tredje, köp glasögon, se till att du köper glasögon av produktkvalitetskontrollcertifikat, fabriksnamn och webbplats, samtidigt som du får en inköpsfaktura. Vid kvalitetsproblem kan du skydda dina legitima rättigheter och intressen.

Fyra solglasögon har polariserad effekt och anti-ultraviolett effekt, var uppmärksam på huruvida solglasögonens linser uppfyller den internationella standarden UV400, om inte nått UV400-linsen är okvalificerad.