Hem > Nyheter > Innehåll

Apple AR-glasögon visas inte på WWDC 2019

Jun 11, 2019

Den 3 juni, USA: s Pacific Time, hölls Apple WWDC 2019 Developers Conference på MacNeeri Convention Center i San Jose.


Förutom de senaste versionerna av tvOS, watchOS 6, iOS 13 och iPadOS släppte Apple också utvecklingsverktyg som ARKit 3 och Reality Kit. Även om det finns mycket torra varor på den här WWDC-konferensen, gör det fortfarande folk som känner sig vilse: de ryktade Apple AR-glasögonen har försenats.


Apple har alltid varit känt för sin strikta konfidentialitetsmekanism. Här lärde Lei Feng.com, oavsett specifika framsteg i projektet av Apple AR-glasögon, att ett patent på Apple som använde AR-teknik för att förhindra att voyeurism exponerades. Patentet kan användas för att dölja hemliga dokument i affärsmöten och förhindra information. ventilera.

5cfca9d1a3f51

Senaste patentexponering: förhindra voyeurism

Enligt information publicerad är Apples nya utvidgade realityprogram huvudsakligen inriktat på ARKit-programvara, men med bekräftelse av patent och tillförlitliga rapporter har Apple studerat bland verklighetshårdvara. Medan de exponerade patentdokumenten endast är några detaljer är andra uppgifter övertygande och ovanliga, inklusive en ny ansökan om affärsmöten via Patently Apple: låt glasögonbäraren se den verkliga versionen av hemliga filer och inmatningsenheter som planerat. Externa observatörer kan bara se felaktig information.


Detta patent beskriver att när människor tittar på skärmen och sitter och skriver med tangentbordet och pekskärmen, kan externa observatörer visa en bild av ett "virtuellt dokument" eller skärmsläckare och personen som bär glasögonen kommer se Den förstärkta bilden av det faktiska dokumentet på samma plats. På samma sätt kan tangentbordets yta täcka den virtuella knappens etikett för att hindra människor från att veta vad som faktiskt skrivs på den fysiska knappen eller pekskärmsknappen. Knappen på pekskärmen kan vara osynlig för någon annan än linsbäraren.


Generellt kommer kontoret, trots kollegarnas närhet, att göra det möjligt för personer som arbetar i samma kontorsmiljö att se privata dokument, men det kan vara en integritetsfråga för Apple. Det högsta företaget är användbart. Även om konfidentiella dokument inte nämns i ansökan kan de konfidentiella dokumenten placeras i en digital låslåda som endast kan användas för AR / VR-visning, snarare än att distribueras på papper eller mer synligt antal.


Trots detta kan man föreställa sig att ett sådant system är användbart för företag som fokuserar på spionage hos anställda. Tidigare i år anklagade USA: s federala undersökningsbyrå Apple-anställd Jizhong Chen för att fånga bilder av konfidentiella dokument från bärbara skärmar, vilket äventyrar konfidentialiteten hos Apples långt utvecklade autonoma fordon.


Från och med mars 2019 ansökte Apple framgångsrikt om ett patent för en huvudmonterad skärm, vars huvudsakliga syfte är att förbättra det fysiska tangentbordet eller tangentbordet, och den konfidentiella fildelen är en förlängning av patentet. Medan den tydligaste tillämpningen av denna teknik kommer att finnas på arbetsplatsen, kan den också användas för att se privata dokument hemma.


ARKit har uppdaterats till tredje generationen, AR-hårdvaran är fortfarande sen

Under de senaste åren har Apple fortsatt att genomföra relaterade layouter runt AR-produktlinjen. Förutom utflödet av AR-patentinformation från tid till annan finns också relaterade rykten om produkter som lockar uppmärksamheten från branschpersonal från tid till annan.


I november 2016 beskrivs i enlighet med Apple AR Helmet-patentmeddelandet som utfärdats av US Patent and Trademark Office en hjälm-typ displayenhet som behåller skärmen hos en mobil elektronisk apparat. Hjälmtypsskärmsystemet och operationsschemat kan låta användaren "para" eller "släppa". Bärbar elektronisk enhet.


I november 2017 publicerade US Patent and Trademark Office, enligt Patently Apple, officiellt 44 nya patent som utfärdats till Apple. Ett av patenten beskriver tekniken för konstruktion och presentation av AR 3D-innehåll.


I april 2018 rapporterade utländska medier att enligt upplysade källor utvecklar Apple ett headset som integrerar AR / VR-upplevelsen. Den kommer att ansluta till en dedikerad låda genom kortdistanslösningsteknik, och enögonsdisplayen når 8K. Enhetskoden är "T288". Utrustningen kommer att skickas 2020.


I augusti 2018 bekräftade Apple förvärvet av AR-linsstart Akonia Holographics, som specialiserat sig på tillverkning av AR-glasögon och har mer än 200 patent på holografiska system och material. Akonia säger att dess displayteknik tillåter "smarta, transparenta smarta glasögonlinser för att visa livfulla, fullfärgade, bredbildsbilder."


I september 2018 upptäckte Patently Apple ett nytt patent i Apple, som är nära relaterat till de legendariska Apple-glasögonen. Det patenterade headsetet stöder inte bara Apples huvud AR men stöder också VR och holografiskt innehåll. visa. Patentet beskriver Apples optiska vågledarlösning. Jämfört med Magic Leaps tvåskiktiga optiska vågledarlösning kan Apple visa nästan tre lager av bildplaner långt och brett.


Enligt Lei Feng.com kan bildskärmsystemet ha en eller flera pixelskivor, till exempel en pixelmatris med flytande kristall på kisel (LCOS). Bilder från bildskärmsystemet kan kopplas till en eller flera optiska vågledare genom ett kopplingssystem, även om det också är möjligt att koppla de optiska vågledarna i flera bildplan med ett utkopplingssystem.


Ingångs- och utgångskopplingssystem kan vara utrustade med enstaka kopplingar, kopplingsstaplar och kaklade arraykopplingar. Dessa kopplare kan vara tunna plana volymerhologram eller andra optiska kopplare som kopplar in ljus i eller kopplar till de övre och nedre ytorna på den förlängda bandvågledaren.

5cfcd98db5686

Bildsignaler som våglängd, polarisation, tidsdelning och vinkelmultiplexering har olika vinkelorienteringsområden och linsjusterbara tekniker kan också användas för att presentera bilder på flera bildplaner för användaren.


· · · · · ·


Apples betoning på AR har de senaste åren bara ökat. Utöver den relaterade forskningen och utvecklingen av AR-teknik har dess AR-utvecklingsplattform ARKit uppgraderats till ARKit 3 vid den senaste konferensen WWDC 2019 sedan lanseringen 2017..


5cfcb924355ec