Hem > Nyheter > Innehåll

BMW TSARAVision Smartglasögon

Jun 12, 2019

Enligt utländska medierapporter har det varit länge sedan Google Glass kom ut och flyttade snabbt till världen. Biltillverkare tror att de behöver en smartare glasögonlösning. BMW är det senaste företaget som presenterar denna teknik.

4e562f7f391e51c

BMW meddelade igår att de har utvecklat nya smarta glasögon, TSARAVision Smart Glasses, för återförsäljare tekniker. Namngivna efter BMWs senaste rapporteringssystem för elektronisk rapportering, TSARA, bromsar glasögonen bildiagnostik och reparationer genom att tillhandahålla allt som behövs för en teknik där tekniker inte behöver bläddra igenom fysiska manualer eller ringa telefonsamtal.

8d946646066f326

Det är underförstått att TSARAVision inte är som de traditionella glasögonen, det kan ställa stegvis instruktioner eller tekniska ritningar framför teknikerna. Dessutom kan dessa glasögon ta skärmdumpar, och vid behov förstora bilden för mer information.

Om ett problem visar sig vara svårt, kommer glasögonen att kunna ringa till det tyska huvudkontoret, där ingenjörer bättre kan lösa problem genom realtid på plats. Om tekniker behöver öppna ett nytt dokument kan han / hon öppna den med sin röst, så fördelen med att installera är att tekniken inte behöver frigöra de upptagna händerna i bilen.

BMW sa att den nya tekniken kommer att lanseras på alla BMW-återförsäljare i juni. Faktum är att BMW inte är det första företaget som försöker göra det här. Förra året lanserade Porsche också en smart glas Tech Live Look. Även om dess form inte ser så attraktiv ut, är den ursprungliga utformningen av båda desamma, det vill säga, påskynda reparationsprocessen från alla möjliga vinklar.

101b4df6ee67b78