Hem > Nyheter > Innehåll

Effekt

Apr 22, 2017

UV-strålar kan skada hornhinnan och näthinnan. Högkvalitativa solglasögon kan helt eliminera ultraviolett strålning.

När ögonen får för mycket ljus, kommer det naturligt att krympa irisen. När iris krymper till gränsstatusen, måste folk skona. Om ljuset fortfarande är för mycket, som snö reflekteras ut ur solen, kommer skada på näthinnan. Högkvalitativa solglasögon kan filtrera upp till 97% av ögonljuset för att undvika skador.

Vissa ytor, som vattnet, kan spegla stora mängder ljus och de resulterande ljuspunkterna kan störa synfältet eller dölja objektet. Högkvalitativa solglasögon kan använda polariserad teknik för att helt eliminera sådan bländning, vi kommer senare att introducera polariserad teknik.

En del av ljusfrekvensen kommer att suddas i synhåll, medan andra ljusfrekvenser kan förbättra kontrasten. Välj rätt färg för solglasögonen, vilket ger en bättre effekt i en viss miljö.

Om solglasögon inte ger UV-skydd, kommer det att utsätta dig mer för ultraviolett ljus. Billiga solglasögon filtrerar ut en del av ljuset, vilket gör att din iris öppnar för att få mer ljus. Detta kommer också att tillåta mer UV att komma in, vilket ökar skadorna som orsakas av ultravioletta strålar på näthinnan.

Därför är det verkligen en skillnad mellan de olika solglasögonen. För den specifika användningen av miljön, välj lämpliga högkvalitativa solglasögon ger dig det bästa skyddet.

I enlighet med bestämmelserna i internationella standarder klassificeras solglasögon som personligt skydd för ögonskydd. Solglasögonens huvuduppgift är att blockera solens bländning. Men den internationella standarden och solglasögon delades in i "modespegel" och "allmän användning med en spegel." Standardkvalitetsbehovet "modspegel" är relativt lågt. Eftersom "fashion mirror" är den främsta höjdpunkten i stilen, är bäraren fokuserad på dekoration, snarare än skydd. Standard för "allmän användning av spegeln med kvalitetskraven är strängare, inklusive anti-ultraviolett, liksom diopter och prisma för indikatorerna.