Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man bär kontaktlinser

Mar 20, 2019

Hur man tar med skönhet? Metoden är kritisk! Många har bärit egna för första gången, och linserna är fortfarande på sina fingrar. För det första försöket, om du inte förstår metoden, vet du inte om klädsteget, det är inte bara svårt att använda, men gör till och med ont i ögat. Därför kommer, som en professionell skönhetsdrivare, dagens Xiaohe med alla att prata om den specifika metoden för att bära.

4144249326083570228

Steg 1 : Innan du tar skönheten måste du först trimma de långa naglarna, rengör sedan dina händer, torka naturligt eller torka med en frusen handduk.


Steg 2 : Se till att bordet är rent och städat.


Steg 3 : Ta ut den blötta kontaktlinsen, skölj den med friskvårdslösning, sätt den på höger pekfinger och skilja fram och bak.


Steg 4 : Använd långfingeren på höger hand för att försiktigt dra under ögonlocket på linsen. Pekfingret å andra sidan drar försiktigt ögonlocket och den svarta ögonblocket är helt utsatt i luften och sakta närmar sig spegeln.


Steg 5 : Titta lite ned i ögat, rör sedan linsen försiktigt på pekfingret på din högra hand mot ögonlocket.


Steg 6 : Efter att linsen är fäst vid ögongloben finns det ingen annan obstruktion. Det suger automatiskt upp. Stäng ögonen och vrid försiktigt öglan så att linsen passar perfekt med dina ögon.


Faktum är att skönhetssättet för skönheten är så enkelt som detta. Under bärprocessen är många av dem för att metoden inte är korrekt, eller att linsens position inte är korrekt, och den är inte alltid sliten. Om du inte lyckas på en gång kan du prova några fler.