Hem > Nyheter > Innehåll

Det är viktigt att veta att läsa glasögon

Jun 03, 2017

Läsglasögon är huvudsakligen för att möta behoven hos den gamla publikens ögon. Presbyopi är ett normalt fysiologiskt fenomen, inte ögonsjukdom eller exsist i ålders ålder. 40 år med den mänskliga ögonlinsen gradvis försvagad fibros scleros, ciliarymuskel, så att det mänskliga ögat inte effektivt kan justera ögonets form (axiella förändringar), bara genom att justera avståndet mellan ögonen och objektet, objekt Måste flyttas långt för att se tydligt när ögat tillståndet kallas presbyopi. Presbyopi för att kunna använda det ursprungliga avståndet vid användningen av synen måste ha på sig läsglasögon för synskaddet, för att åter se det klara, ingen överdrift att säga att glasögon är alla i mitten av andra ögon. Användningen av läsglasögon, människor förbättrade livskvaliteten, spelade en oumbärlig roll.

Graden av ålder är relaterad till ålder. Till exempel, vid 45 års ålder är effekten + 1,50D (det vill säga 150 grader), till 50 år, oavsett om du har glasögon, kommer styrkan att öka till + 2.00D (det vill säga 200 grader). Folk insisterade på att inte ha på sig glasögon, då den uttömmande uttömmande ciliarmuskeln inte kan justeras, kommer att öka svårigheten att läsa, vilket resulterar i yrsel, svullnad och många andra symtom, som påverkar liv och arbete, är det mycket oklokt. Så, försöksglasögon med matchen, försök inte. Efter åldern är originalet med läsglasögon inte tillräckligt, men också i rätt tid ersättning.

Därför kan läsglasögon inte i slutändan länge ha på sig olämpliga läskeglas, inte bara för att få sina egna liv mycket olägenheter, men också påskynda processen för äldre.