Hem > Nyheter > Innehåll

Objektiv klassificering

Apr 22, 2017

Solglasögonens linstyper är grovt indelade i: Antireflekterande skyddslinser, färglinser, målade linser, polariserade linser och missfärgningslinser och andra fem.

1. Antireflektiv skyddande lins: Denna lins är belagd med ett tunt lager av magnesiumfluorid på ytan för att förhindra ljusreflektion, så att du ser saker tydligare och inte utsätts för starkt ljusinterferens. För att upptäcka om dina solglasögon verkligen använder antireflekterande skyddsglasögon, kan du peka på glasögonen vid ljuskällan. Om du ser lila eller gröna reflekterande betyder det att linsen verkligen är belagd med antireflekterande skyddande film.

2. Färglinser: även kända som "färgade linser", det vill säga i linsproduktionsprocessen, med vissa kemikalier, så att linsens färg absorberar en viss våglängd. Detta är den vanligaste typen av lins för solglasögon.

3. Färgade linser: Denna lins har samma effekt som färglinsen, som endast är gjord på olika sätt, den är färgbelagd på linsytan, den mest kända är "linsens gradient", färgen är ovanför Den djupaste, och sedan ner grunda. Generellt har graden av solglasögon mestadels målade färgväg för att hantera linsen.

4. Polariserade linser: För att filtrera solen i vattnet, landa eller snöa i samma riktning för det bländande ljuset, i linsen för att ansluta vertikalt till specialfärgen, känd som polariserade linser. Perfekt för utomhussporter (t ex sjöaktiviteter, skidåkning eller fiske).

5. Färgskiftande linser: även känd som "ljuskänslig lins." För att i linsen genom att tillsätta kemiska kemiska ämnen i silverhalogen, så att de ursprungliga transparenta färglösa linserna, vid starkt ljus, blir en färgad lins för att skydda, är den lämplig för både inomhus och utomhus samtidigt.

6. Solglasögonklämma: Solglasögonklämman är designad för myopiska gruppdesignade polariserade solglasögon, effektiv anti-reflex, anti-ultraviolett. Särskilt lämplig för körning, utomhus, fiske och andra utomhussporter. Polariseringslinseteknik, videoupplösning förbättras mycket. Eliminera 99% av det reflekterade ljuset och det spridda ljuset, så att din syn blir tydligare och smidigare. Lens speciell film för att stärka behandlingen, effektiviteten i slitstyrkan, repningsmotstånd, slagmotstånd.