Hem > Nyheter > Innehåll

Objektiv typegenskaper

Apr 22, 2017

⑴ grå: grå linser på vilken kromatografi som helst kan vara balanserad absorption, så titta på landskapet kommer bara att mörkas, men det kommer inte att finnas någon signifikant färg som visar en sann naturlig känsla. Tillhör neutral färg.

⑵ brun lins: filtrera ut mycket blå, kan du förbättra den visuella kontrast och klarhet, i händelse av allvarlig luftförorening eller dimma bättre slitage effekt. Generellt kan blockera det släta ljuset på ytan av det reflekterade ljuset, med glasögon som fortfarande kan se den minsta delen, är det perfekta valet för föraren.

⑶ gröna linser: i absorptionen av ljus samtidigt, den maximala ökningen för att nå ögonen på det gröna ljuset, så det finns en cool och bekväm känsla, lämplig för personer som använder trötthet enkelt.

⑷ blågråa linser: liknar den grå linsen, hör till den neutrala linsen, men färgen är djupare, synlig ljusabsorptionshastighet högre.

⑸ kvicksilverlinser: linsytan med spegelbeläggning med hög densitet. Denna lins absorberas mer i det reflekterande synliga ljuset, lämpligt för utomhussporter.

⑹ gul lins: Sådana linser hör inte till solglasögonen, eftersom det nästan inte minskar det synliga ljuset, men i dimma och skymning kan gula linser förbättra kontrasten, för att ge mer exakt video, så kallad natt Vision spegel. Vissa ungdomar bär gula linser "solglasögon" som dekorativ användning.

⑺ ljusblå, ljusrosa och andra linser: detsamma är mer dekorativt än linsens användbarhet.

⑻ mörkgröna linser: sug till värme, ge cool känsla, men ljusöverföringen och klarheten är låg, lämplig för att bära en sol när du bär, körningen ska inte bära.

⑼ blå lins: beach beach play kan bära solblå linser, blå kan effektivt filtrera ut havet och himmelen reflektion av ljusblå. Enheten bör undvika användningen av blå linser, eftersom det får oss att skilja färgen på trafiksignaler.