Hem > Nyheter > Innehåll

Inköp

Apr 22, 2017

1, människokroppen har ett självskyddande av den instinktiva reaktionen, ögonen stöter på starkt ljus, kommer pupillen naturligt att bli mindre, vilket gör UV-strålningens ögon synliga när UV-funktionen är Gör pupillen zoom, och detta glasögon isolerar inte rollen som ultraviolett ljus, då ögonen är lika med dörren öppen, låt UV-skiktet i ögonskadorna föreställas.

2, kan solglasögon blockera UV: n eftersom linsen med ett lager av specialbeläggning och solglasögon av dålig kvalitet inte bara kan blockera ultraviolett ljus utan även en allvarlig minskning av linsens överföring, så att pupillen är större, men ett stort antal ultraviolett Tänd in i de skadade ögonen. Dessutom gör dåliga linser också människor som visar illamående, glömska, sömnlöshet och andra symptom på visuell trötthet.

3, solens lins färg till ljusgrå, brun eller ljus rök för överlägsen, följt av grön, gul, blå, etc., röd endast som sola eller snö användning.

4, den bästa användningen av polariserade solglasögon, eftersom de kan försvaga ljusets ljus.

5, om du bär solglasögon, andra kan tydligt se dina ögon, då är din linsfärg för grunt.

6, när solen ner i berget är det bäst att ta bort solglasögonen, annars är vi svaga i ljuset där visionen kommer att påverkas.

7, bör vara till den vanliga optiska butiken för att välja en vanlig tillverkare av solskyddets UV-funktion.

8, välj uppmärksamheten vid objektivets ytförhållande.

9, vid köp av solglasögon, beroende på om materialet är klart att bedöma. Att köpa högkvalitativa solglasögon är det enda som kan göras är att gå till den optiska professionella butiken, en vanlig optisk butik för att köpa solglasögon.