Hem > Nyheter > Innehåll

Solglasögon hade ursprungligen ingenting att göra med solen?

Jun 15, 2019

Sommaren är här, solglasögon blir en bebis igen, men absolut inte för detta ändamål. Är det bara att blockera solen? Jag är rädd att det inte är helt sant. Uppkomsten av solglasögon liknar glasögon, och det diskuteras fortfarande. Det sägs att det uppfanns av väst, och det sägs att kineserna uppfann det.

På 1200-talet i den sena Jin-dynastin hade Jin Guo en kandidatexamen som heter Liu Wei. Han skrev boken "Return to the Mind". Boken sade att deras tjänstemän skulle bära "solglasögon", men inte under solen, men i rummet, i lobbyn. Denna typ av solglasögon är gjord av "rökkristall" (gulgrå eller brun kristall), som inte används för att blockera solen, men att låta fångar se tjänstemannens ögon när fångaren är försökt. Åh? Solglasögon kan också skapa mysterium.

83fb66b3a57c4512959a713ba9ad9a87

Sade också att solglasögon, européer i mitten av 18th century, brukade färga glasögonslinsen, detta bör ses som en tidigare solglasögon. Men det var inte att motstå solen, men då tyckte de att det skulle förbättra möjligheten att korrigera syn. Historien om moderna solglasögon är faktiskt långt borta. Det var innan andra världskriget Bausch & Lomb-företaget i USA tog tag i ett enda företag, vilket hjälpte amerikanska piloter att utveckla en enhet som absorberar solljus och skyddar pilotens vision. Så år 1930 gjorde de ett par solglasögon med gröna linser och gav dem ett mycket konamn: ledaren.

När denna typ av solglasögon kom ut, blev de omedelbart välkomna av amerikanska piloter. Så i 1937, efter flera förbättringar, började massproduktionen. Amerikanska luftfartspersonal blev nästan en av deras markörer och blev snabbt en av deras markörer. Det är en läderjacka). Det finns också ett berömt "järnpulver", som är USAs femstjärniga admiral, MacArthur, de flesta av hans bilder kan delas in i tre kategorier, ha solglasögon, rökrör och bära solglasögon och rökrör.

Efter andra världskriget blev MacArthur snabbt en idol av västerlänningar på grund av hans snygga utseende och heroismens aura. De nya varorna som solglasögon blev populära.

cf8ba4db51b64a9c817d3ac6a503d65b