Hem > Nyheter > Innehåll

Använd klassificering

Apr 22, 2017

Solglasögon som används kan i allmänhet delas in i solskydd, solglasögon och specialglasögon tre kategorier.

Den så kallade solskärmen, som namnet antyder används för skugga, beror folk i solen vanligtvis på justering av pupilstorleken för att justera ljusflödet, då ljusintensiteten överstiger den mänskliga ögonregleringskapaciteten, kommer att skada Mänskligt öga. Så i utomhusaktiviteter, särskilt på sommaren, använder många människor solskydd för att blockera solen, för att minska ögat orsakat av utmattning eller irritation orsakad av ljusskador.

Ljusa solglasögon på solens blockerande roll som solnedgång, men dess rika färger, lämpliga för användning med alla slags kläder, har en stark dekorativ effekt. Ljusa solglasögon på grund av sina rika färger, olika stilar, av den unga familjen i alla åldrar, är modekvinnor mer av deras favorit plus. Speciella solglasögon har en stark förmåga att blockera solen, som vanligtvis används på stranden, skidåkning, bergsklättring, golf och annat starkt solljus, UV-prestanda och andra indikatorer har högre krav.

Olika grupper av människor, beroende på olika preferenser och olika användningsområden för att välja solglasögon, men det mest grundläggande är att skydda bärarens säkerhet och vision från de grundläggande principerna om skada. Minska ljusstimuleringen, beroende på materialet är inte klart deformation, UV, färgigenkänning är inte snedvridning, korrekt identifiering av trafiksignaler, solglasögon ska vara den grundläggande funktionen. Om ovanstående funktioner är bristfälliga, förluster av solglasögon, kommer rollen att ge yrsel, ögon ömhet och andra medvetet inte möta symtomen, och ibland producera inte svara, defensiv illusion och gå illienser och olyckor orsakade av trafikolyckor. Så väljer solglasögon Inte bara fokusera på stil och ignorera sin inneboende kvalitet.