Hem > Nyheter > Innehåll

Att ha kontaktlinser skadar inte ögonen?

Mar 15, 2019

Kontaktlinser har inte förtryck och fasthållning av ramglasögonen, så att bäraren kan visa sina vackra ögon, lockar inte bara många damer, utan också många män favoriserar det. Men efter att ha haft kontaktlinser, känner vissa människor sig obekväma i ögonen och har även allvarliga problem. Enligt experter är för många av dem orsakade av oegentligheter att ha kontaktlinser. Så, om du har kontaktlinser skadar inte ögonen?


Att ha kontaktlinser skadar inte ögonen? Experter påpekade att kontaktlinsen själv inte har något problem, men felaktig användning eller orimligt underhåll är orsaken till ögonskada. När du till exempel bär den, följ inte rätt steg, repa linsen eller ögonloben. ha på sig det under lång tid, ögonen är sysselsatta bär sömn orsakar ögonen att vara överbelastade; slarviga rengöringslinser, som fortfarande bär linser när de kommer in i vattnet, orsakar ögoninfektioner etc. i livet Många felaktiga operationer är den främsta orsaken till obehag i ögonen. Hur man bär kontaktlinser för att inte skada dina ögon?

隐形眼镜1

1. Innan du bär kontaktlinser måste du göra en vanlig synkontroll och ögonhälsokontroll för att låta läkaren kontrollera om det är lämpligt att bära kontaktlinser och vilken typ av kontaktlinser du ska bära.


2. Välj lämplig linseffekt och objektivbågbåg baserat på optometrin och det uppmätta kornealkurvaturvärdet.


3, spegelboxen rekommenderas att desinficera en gång i veckan, byt ut en spegelbåda var tredje månad.


4, om inte linsen kan bäras på natten, får den allmänna linsen inte bära en spegel för att sova.


5, gravid, är det bäst att inte bära kontaktlinser, endokrina förändringar, bär benägen för biverkningar.


6, simmare, är det bäst att inte bära en spegel, om inte simbrillorna är helt förseglade eller bytas ut med nya kontaktlinser efter att ha simmade.


7, kan kontaktlinser vara skadade av vissa skäl, vid ögonblicket som har skadade linser, kommer det att finnas främmande kroppsförnimmelse eller till och med smärta, rodnad, speciellt när denna känsla förekommer i ett enda öga, ska behandlas så snart som möjligt.


8. Byt linsen regelbundet eller så snart som möjligt. Komplikationerna som orsakas av kontaktlinser orsakas huvudsakligen av linsens avsättning. Linsen ska bytas så snart som möjligt för att hålla linsen ren och minska sedimentets skada för ögonen. (Haichang kontaktlins)


9, när ögat är smittat, kommer att ha kontaktlinser att känna mer obehag, såsom klåda, smärta, rodnad etc., eller på grund av avsättning av kontaktlinsyta orsakad av ökad ögoninflammation, kommer det att vara obehag, detta bör också Sök tidigt så snart som möjligt för att förhindra mer allvarliga komplikationer.


Sammantaget, om du vill ha kontaktlinser på ett hälsosamt sätt, måste du följa rätt arbetssätt, och du får inte vara lycklig. För mer allmän kunskap om att använda kontaktlinser, kan du besöka Heyas officiella hemsida.