Hem > Nyheter > Innehåll

Varför bära fotokroma solglasögon?

Jun 13, 2019
Varför bära fotokroma solglasögon?

Solglasögon är den utrustning som många vänner måste bära när de går ut och tränar. Mode är ena sidan, och det är också en viktig anledning att förhindra att ultravioletta strålar får en bättre syn.

Naturligtvis är ett obekvämt problem att om du rider eller släpar, kommer du bara att kunna ta bort dina glasögon om scenen är väldigt mörk.

Vid denna tidpunkt ändras en färgbyte solglasögon som ändras automatiskt med den lätta miljön, som du behöver.

u=2286128285,1834528438&fm=173&app=25&f=JPEG

Vad är en färgförändringsspegel?

Den färgskiftande linsen, även kallad "ljuskänslig lins", är en finpartikel av silverhalogenid, som läggs till linsens råmaterial, och silverhalogeniden sönderdelas i en halogenjon och en silverjon som missfärgas under ultraviolett strålningens verkan i solljus . Beroende på intensiteten hos ultraviolett ljus i dagsljuset är graden av missfärgning också annorlunda. När det ultravioletta ljuset försvinner, ändras linsen tillbaka till sin ursprungliga färg.

Automatisk färgbyte hela dagen

Alla väder = dag och natt × sol / molnigt / regnigt väder

Vid långväga cykling finns det ofta olika väderförändringar. Rudy färgbyte sport solglasögon, fotokroma anpassningsväder förändringar som soliga, molniga regniga dagar, regniga dagar behöver inte ta bort glasögon, utmärkt slagfasthet kan också skydda ögonen från flygande sand och lera.

Den färgskiftande myopi spegeln är inomhus, vilket är en tydlig och transparent myopi spegel, och utomhus är en spegel som ändrar färg med ljus. En multifunktionsspegel gör det möjligt att perfekt anpassa sig till den lätta miljön under arbete, körning och utomhussporter och skyddar alltid dina ögon och syn.

Du kanske också gillar

7300014617_400840257