ekonomiska läsglasögon

Våra ekonomiska läsglasögon används för att komplettera synen hos äldre. Det har många optiska indikatorer enligt nationella standarder samt vissa speciella regler för användning. Det är detsamma som allmänna solglasögon, och kunderna kan bedöma om det är lämpligt att köpa efter stil och färg. Endast läsglasögon som passar din vision kan verkligen garantera ögonhälsa.

Produktinformation

Ursprungsort: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Märke: Eugenia

Modellnummer: RS1527

Linser Material: AC

Rammaterial: PC

Stil: läsglasögon

Ramfärg: färgstark

Linser Färg: transparent

Pris: Rimligt och konkurrenskraftigt

Objektiv: AC eller PC

Logo: Kundens logotyp eller OEM är tillgänglig

Design: Mode, din design är tillgänglig

Ålder: kvinnor och män

Kvalitet: Prime, hög kvalitet

Betalning: 30% deposition, balans mot kopia av BL

Certifikat: CE, FDA, BV fabriken revision


Produktbeskrivning

+ Skrapa och stötskydd.

+ Avslappnad och Ultra Lätt.

+ Flexibel och hållbar.

+ Elegant, praktisk design

+ Perfekt för män och kvinnor

Våra ekonomiska läsglasögon används för att komplettera synen hos äldre. Det har många optiska indikatorer enligt nationella standarder samt vissa speciella regler för användning.

Det är detsamma som allmänna solglasögon, och kunderna kan bedöma om det är lämpligt att köpa efter stil och färg. Endast läsglasögon som passar din vision kan verkligen garantera ögonhälsa.

Läsglasögonen kommer inte att glida ner eller falla av ditt ansikte. Våra ekonomiska läsglasögon är rimless och är bra för: dator- och telefonanvändning; läsning; matlagning; elektrisk; sömnad; arbete; fritidsintressen.

Perfekt för hemmabruk, i bilen, på kontoret, i affären, i båten, var som helst behöver du en tydligare syn på nära håll. Oavsett ditt krav ser vi fram emot din kontakt, vi kommer att föreslå en läsglasögon som passar din ansökan.

Förfrågning