kattögonsolglasögon

Produktinformation

snabba detaljer

1) Funktion: bra glans, bekväm och vacker att bära

2) Produktstorlek: 14 * 13,8 * 4cm

3) Produktvikt: 0,03 kg / bit

4) Funktion: grossist liten order lager 2019 nya fjäril katt ögonplatta reflekterande solglasögon män och kvinnor Korea glasögon

5) Förpackning: opppåse, 300pieces / kartong

6) Produktens skick: lager eller order (vi kan producera för dig enligt ditt krav)


Produktfunktioner

++ För att få dig mer modeupplevelse, har vi lanserat en minimalistisk kattögonsolglasögon. Enkel och elegant ramkonstruktion, slät och slät ramlinje, som följer det internationella gränskonceptet och innehåller moderna och populära element, den övergripande skönheten och atmosfären.

++ Med oföränderlig PC-ram, färgglada blixtlinser med spegelreflex, främmande stil, bekväma näspadar, massiva metallhängslen, utsökta tempel, alla detaljer garanterar perfekt prestanda.

++ 100% UV400 ögonskydd blockerar effektivt glares. Designad för utomhusaktiviteter ger kattögonsolglasögonen en naturlig och tydlig syn.

++ Alla solglasögon är av bästa material och mycket bearbetade. Överlägsen importerad kompositram, reptålig, hållbar och obrännbar.

++ Denna stora ramkattögonsolglasögon med klassisk retrostil, lämplig för shopping, fester, resor, körning och annan utomhuslivsstil.

++ Som en av de välrenommerade organisationerna som är verksamma inom denna domän är vi engagerade i tillverkning, grossisthandel, hantering och leverans av ett kvalitetssortiment av kattögonsolglasögon. Vi har professionella QC system, så att vi kan se till att produkterna med hög kvalitet.

++ Om det här objektet inte uppfyller dina förväntningar, tveka inte att informera oss, och vårt serviceteam kommer att ge bästa lösningen.

Förfrågning