100% Uv Protection Solglasögon

Den här typen av 100% UV-skyddssolglasögon har samma utseende som vanliga solglasögon, och designen är väldigt enkel. Dessutom har den en slät kurva i form av en slank lins, och utbytbara tempel och näspadar för mångsidighet. Hålningen mellan de två linserna och den ljusa färgen ger en känsla av stil.

Produktinformation

Produktbeskrivning:

Människor som gillar utomhussporter har upplevt skador som orsakas av ultraviolett ljus. En bra solglasögon blockerar inte bara UV-strålar, utan gör det också lättare för dig att resa. Den här typen av 100% UV-skyddssolglasögon har samma utseende som vanliga solglasögon, och designen är väldigt enkel.

Dessutom har den en slät kurva i form av en slank lins, och utbytbara tempel och näspadar för mångsidighet. Hålningen mellan de två linserna och den ljusa färgen ger en känsla av stil.

100% UV-skyddssolglasögon kan bäras under körning för att säkerställa din körsäkerhet, förhindra vind och främmande föremål från att irritera ögonen under utomhussporter, förbättra visuell kontrast och klarhet vid allvarlig luftförorening eller dimma.

Ett slutligt QC görs före packning och leverans av färdiga produkter för att försäkra att kunderna fått exakt vad som angivits och begärdes. Också våra produkter är i konkurrenskraftiga priser.

Funktioner:

Specifikationer:

Ursprungsort Zhejiang, Kina (fastlandet)
Varumärke Eugenia

modell nr.

S63026

Material

Ram: metall; Objektiv: AC eller PC

Färg

Vilken färg du vill ha

Logotyp Varje logotyputskrift eller laser finns tillgänglig

MOQ

1200 st varje objekt

Leveranstid

35 dagar efter mottagen insättning

Betalning

T / T L / C D / P; 30% insättning, balans igen en kopia av BL

Förpackning

1pc i liten polybag; 12st i innerlådan; 300st i kartong

Certifikat

CE, FDA, BV fabriken revision

Hamn

NINGBO eller Shanghai

Supply abitlity

100.000 st / månad

OEM / ODM

Välkommen, var god kontakta oss för mer info.

Förfrågning